Sunny walks

Friday, July 16, 2010

Nog 3 dagen....


Vandaag gaan we dan eindelijk richting Nijmegen. Bart heeft op het laaste moment aangeboden ons tot voor de deur te chauffeuren. Snel gooien we dan ook al onze inmiddels gemaakte logistieke plannen om. Nollie reist per trein naar Alkmaar en Sunny wordt op kantoor opgepikt.

Na maandenlang over en weer gemaild te hebben ontmoeten we haar eindelijk: Lizelot. Zij was zo aardig om haar huis tijdens haar vakantie beschikbaar te stellen voor wandelaars. Maximaal twee personen, want zo groot is het huis niet. Maar voor Nollie en mij is het groot genoeg.

We worden hartelijk ontvangen en uitgebreid rondgeleid. Fietsen gebruiken? Geen probleem, in de kelder staan er twee. Internetten? Geen probleem, er is alvast een account voor "Sunny en Nollie" aangemaakt. Eventuele geluidsoverlast of last van teveel licht in de kamer? Geen probleem, op ons hoofdkussen ligt een setje met slaapmaskertje en oordoppen. We voelen ons de koning te rijk met dit fantastische paleisje!

Als dank voor de lift vragen we Bart te komen eten. Moet hij onderweg alleen wel even langs de Chinees rijden ;-) En zodra we het magic word "paling" hebben laten vallen staan papa en mama al voor de deur om ze te komen ophalen. Er wordt wat gegeten, gedronken, gekletst en gelachen en voor we het weten is het na middernacht en begint de vermoeidheid die de zenuwen van afgelopen week veroorzaakt hebben toch echt toe te slaan....

Klik hier om de foto's van vandaag te bekijken.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home