Sunny walks

Wednesday, July 23, 2014

Sunnywalks veters voor KWF KankerbestrijdingTijdens de Nijmeegse Vierdaagse van 2006 verkocht ik voor het eerst de Sunnywalks Veters. Paarse schoenveters met daarop in het wit de naam van mijn website gedrukt. Na in 4 jaar 10.000 paar verkocht te hebben besloot ik dat het mooi geweest was. Maar al in 2011 kreeg ik spijt van deze beslissing en liet ik opnieuw veters maken. Dit keer in de officiële kleuren van de Nijmeegse Vierdaagse: groen en oranje. Het groene exemplaar met oranje opdruk en andersom. Hiervan werden maar liefst 5000 paar verkocht. De veters waren een daverend succes onder de Vierdaagse wandelaars. Maar ik had steeds geroepen dat de Vierdaagse Veters in een zogenaamde "Limited Edition" werden gemaakt en dus stopte ik ook met deze actie.

In 2013 koos ik voor een nieuwe kleur. Uiteraard wel weer met een link naar de Nijmeegse Vierdaagse. En dan met name naar "Roze Woensdag". De 2013 Sunnywalks Veters waren dan ook fel roze. De verkoop was wederom een gigantisch succes. Maar liefst duizend paar roze veters verwisselden van eigenaar en het KWF kon wederom verblijd worden met een prachtige donatie.

In 2014 krijgen alle wandelaars en overige veter-liefhebbers een laatste kans op de aanschaf van de vrolijk gekleurde veters. Dozen vol groen/oranje én roze veters staan onder mijn bureau te wachten op een nieuwe eigenaar. Ook wordt er alweer druk geknoopt zodat de veters als sleutelhanger aan diverse wandeltassen gehangen kunnen worden. De veters kosten 3 euro per paar, de sleutelhangers slechts 4 euro. Zorg dat je ze dit jaar nog aanschaft, want na deze laatste bestelling zal ik stoppen met het verkopen van de veters. Zorg jij ervoor dat ik het bedrag dat ik door de jaren heen naar het KWF heb kunnen overmaken in totaal uitkomt boven de 50.000 euro!? Dat zou ik namelijk echt een fantastisch eindresultaat vinden!

1 Comments:

Post a Comment

<< Home