Sunny walks

Monday, July 18, 2011

Nog 1 dag


Na het Kerstfeest-geweld van gisteren avond komen we vandaag maar langzaam op gang. Met moeite slepen we onszelf richting de douche om daarna op de bank weer verder te gaan met hangen, zuchten en steunen. Wat hebben we het zwaar.
Rond het middaguur staat Inger met haar hele hebben en houwen op de stoep. Of ze alsjeblieft bij ons mag komen logeren. Tuurlijk Ing! Maar alleen als jij de rest van de week onze voeten masseert! ;-)
We drinken koffie en kletsen wat en uiteindelijk zijn we tegen half drie geestelijk wel klaar voor een beetje frisse lucht en gedoe op de Wedren. De veters gaan mee, de verkoop kan beginnen.
Tegen vieren zijn de enorme rijen voor de inschrijfhokjes zodanig geslonken dat we besluiten toch maar vast even onze polsbandjes op te halen. Als ze om ons heen grondig beginnen met opruimen verplaatsen we ons weer richting huis om ons na een hapje eten en wat renovatie-handelingen richting het Waagplein te begeven. Laat het Gevelconcert maar beginnen.
De opkomst van wandelvrienden is om te janken, maar de gezelligste exemplaren zijn gelukkig wel gekomen! Uiteindelijk belanden we via de Shamrock bij het Bascafé en wordt het toch nog een avond met een gouden (lach)randje!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home