Sunny walks

Monday, July 18, 2011

Blauwe Maandag


Na een relaxt ochtendje, wat verjaardagsvisite en een snel rondje laatste-dingen-kopen-in-de-stad is het tijd om ons met een doos veters richting de Wedren te gaan begeven! Het is een feest der herkenning. Zoveel wandelvrienden bij elkaar dat is toch elk jaar weer een heerlijk hoogtepunt aan het begin van een feestweek! Er wordt gezoend, gekletst, gelachen en gedronken. Maar boven alles worden er veters verkocht. Warme broodjes zijn er niets bij. Ik hoef alleen maar met een bos veters om mijn nek op een vast punt te blijven staan en de mensen komen met de portomonnee in de hand naar me toe. Hier wordt geoogst wat ik in al die jaren gezaaid heb. In krap vier uur schrapen we bijna 1000 euro bij elkaar voor het KWF. Iedereen is enthousiast en de mensenmassa op het start-finish-terrein kleurt langzaam maar zeker oranje-groen!
Eenmaal thuis wordt er in een mum van tijd een lekker-makkelijk-maaltijd in elkaar gedraaid en genieten al etend en geld tellend nog even na van deze heerlijke en wederom droge dag. Zouden ze ons alleen maar bang hebben willen maken met al die dramatische regen-voorspellingen?
We rommelen nog wat en zoeken onze wandelspullen bij elkaar. De spanning begint nu toch wel een beetje te stijgen. Morgen rond de klok van zessen gaat het toch echt weer beginnen!

Klik hier om de foto's te bekijken

0 Comments:

Post a Comment

<< Home