Sunny walks

Sunday, June 18, 2006

18 juli 2006: Consumptie voor 1 euro bij Cafe Waalzicht in Lent!

Goed nieuws voor alle paarse veter-bezitters die de Nijmeegse Vierdaagse lopen! Op 18 juli 2006 (tevens Sunny's verjaardag!) betaalt iedereen die paarse veters in z'n schoenen heeft slechts 1 euro voor zijn of haar consumptie bij Cafe Waalzicht in Lent.

Cafe Waalzicht is het gezelligste cafe aan het einde van de eindeloze dijk in Lent. Met nog een kleine 3 kilometer voor de boeg is Waalzicht al jaren voor vele wandelvrienden het officieuze eindpunt van dag 1 van de Vierdaagse. Hier wordt alvast een voorproefje genomen op de finishbiertjes. Hier wordt alvast gevierd dat de eerste dag zonder twijfel volbracht gaat worden. Hier worden de biertjes bezorgd door de leukste barman van de regio: Hans!

Er was weinig voor nodig om Hans zijn medewerking te krijgen. Zonder te twijfelen kocht hij een paar paarse veters van me en overtuigde meteen wat trouwe klanten hetzelfde te doen. Ook toen ik hem vroeg of hij als sponsor ook nog wat zou kunnen betekenen aarzelde hij niet! Oke, hij moest even overleggen met zijn vader, maar al vanmorgen kwam het verlossende telefoontje! Iedereen met paarse veters wordt bij Waalzicht beloond! Met consumpties tegen gezellige prijzen. Wij gaan zeker wat sneller lopen om zo lang mogelijk van dit gulle aanbod te kunnen genieten! Dank je wel Hans en papa Hans! Tot de 18e!!!

1 Comments:

  • At 18/6/06 19:24, Anonymous Anonymous said…

    Dit zijn de goede berichten, prima voor elkaar moet ik die eerste dag harder lopen om optimaal te kunnen genieten, gaat wel lukken denk ik.

     

Post a Comment

<< Home