Sunny walks

Wednesday, April 12, 2006

Laat je strikken voor het KWF!


“Laat je strikken voor het KWF”. Een fenomeen dat op 22 april tijdens de Bloesemtocht in Geldermalsen van start zal gaan. Een actie die tijdens elke toekomstige wandeltrainingstocht tot en met de Nijmeegse Vierdaagse plaats zal gaan vinden. Het zal elke wandelaar gaan opvallen! Sunny gaat paarse veters verkopen. Pimpelpaars met in witte opdruk het logo van de website www.sunnywalks.nl. Om je sport- of wandelschoenen mee op te fleuren. Als extra paar voor in de rugzak. Of om kado te geven aan mensen die de Vierdaagse te gaan lopen of gelopen hebben. Ze kosten maar 3 euro per paar! Kortom, voor iedereen die KWF Kankerbestrijding een warm hart toedraagt. Word je tijdens de Nijmeegse Vierdaagse met paarse veters gesignaleerd, dan staan je nog heel wat verrassingen te wachten!!

Omdat paars niet uit de toon valt bij roze en om de actie zo feestelijk mogelijk te laten starten worden de eerste drie paar veters tijdens de start van de Bloesemtocht verkocht aan de wandelvrienden die de 100 kilometer-tocht al twee maal met succes volbrachten. Aan een stel ongekende bikkels. Aan de ambassadeurs voor jong en wandelend Nederland. Aan de PinkAngels!

Wil jij OOK paarse veters?
Klik dan boven aan de site op de link “Waar je Sunny-veters kan kopen? HIER!" of mail naar itsverysunny@hotmail.com en je ontvangt een mail terug met details!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home